Infancia
Decretats serveis mínims a les escoles bressol municipals, Conservatori de Música i escoles municipals de música

Publicat el 08/05/2013 a les 18:25 h. - Redacció bcn.cat -

El Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya ha decretat els serveis mínims per a la xarxa d'escoles bressol municipals i les escoles de música i el Conservatori de cara a la convocatòria de vaga de demà dijous, 9 de maig.

Aquests serveis, que suposen que tots els centres estiguin oberts, són els següents:

Escoles bressol:

- Una persona de l'equip directiu de cada centre.

- 1/3 de la plantilla d'educadors per centre.

Escoles de música municipals i Conservatori:

- Una persona de l'equip directiu de cada centre (direcció, cap d'estudis, responsable de coordinació pedagògica o secretari).

- Un auxiliar administratiu o un subaltern per a cada centre.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari