Infancia
Estimats Reis d'Orient...

Publicat el 03/01/2013 a les 17:07 h. - Regina Navarro -

S'acosta la Nit de Reis i nens i nenes aprofiten els últims dies per fer arribar la seva carta als Reis Mags. Ho poden fer al pailebot Santa Eulàlia i al pati de l'Ajuntament, on s'han instal·lat els carters reials per recollir els desitjos dels més petits.

Cada any els Reis d'Orient fan un llarg viatge per repartir regals i bons desitjos entre els més petits. Per saber què vol cadascú es llegeixen les cartes que els han escrit.

I els encarregats de recollir-les són els carters reials, que aquests dies han arribat a Barcelona.

Es poden trobar al pailebot Santa Eulàlia , on escolten els desitjos dels infants. S'han instal·lat al vaixell en el qual els Reis d'Orient faran l'últim tram del seu viatge fins a arribar a Barcelona i començar la Cavalcada.

També recullen les cartes al pati de l'Ajuntament. Allà es troben la patge Estel, el patge Gregori i la resta d'ajudants reials treballant de valent.

A més de recollir les cartes aprofiten per donar els últims consells per evitar que portin carbó als més petits.

Uns Reis d'Orient 2.0

Melcior, Gaspar i Baltasar també han entrat en l'era digital. A més d'aprofitar el seu llarg viatge per anar llegint cartes i comprovar quins nens s'han portat bé i quins no, estan pendents del seu web.

Els seus ajudants informàtics han treballat de valent perquè també es pugui escriure la carta als Reis via internet, per tal que Ses Majestats les puguin rebre a l'instant i llegir-les al moment.

Al web també es pot seguir el seu viatge, veure el recorregut que fan per arribar a Barcelona i conèixer-los una mica més.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Carters Reials 2013'

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari