Infancia
Inscripcions al programa Temps de barri, temps per tu

Publicat el 06/09/2013

El projecte Temps de Barri, Temps per tu, dirigit a cuidadors i cuidadores de persones amb dependència al seu càrrec, es va iniciar l'any 2011 amb un pla pilot al districte de Sant Martí i té tres línies d'actuació, una dirigida a cuidadors d'infants amb discapacitat, l'altre a joves i adults amb discapacitat i la darrera a famílies cuidadores de persones amb dependència. S'organitzen activitats periòdiques fora de l'horari escolar dirigides a les persones amb discapacitat o dependència,el que ofereix als cuidadors temps lliure a l'hora que es potencia la socialització i l'aprenentatge de la gestió del temps de les persones dependents.

Durant el curs 2012-2013 han participat en el programa més de 100 famílies, i l'objectiu per a 2014 és ampliar el nombre de beneficiaris amb la incorporació de nous grups a equipaments de tota la ciutat.

TEMPS PER TU per a famílies amb infants amb discapacitat, en la seva tercera edició tindrà presencia a tots els districtes de Barcelona. Les activitats s'iniciaran a partir del 28 de setembre, i les inscripcions es podran fer entre el 12 i el 27 de setembre, enviant el Obrir document PDF full de sol·licitud, juntament amb el certificat de disminució i l'informe escolar al tècnic/a de persones amb disminució del districte corresponent o a través del correu electrònic tempspertu@bcn.cat. La Biblioteca Francesc Candel de Sants, l'Escola Conxa Espina de Sant Martí o el Centre Cívic Sarrià són alguns dels equipaments que acullen el programa.

Pel que fa a les activitats programades per TEMPS PER TU per a joves i adults amb discapacitat s'inicien el 28 de setembre al centre de cultura popular la Violeta de Gràcia i el 5 d'octubre al Centre cívic Can Déu, i estan obertes a famílies de tota la ciutat. Les inscripcions es podran fer del 9 al 25 de setembre, enviant el full de sol·licitud al referent de persones amb disminució del districte corresponent o a través del correu electrònic tempspertu@bcn.cat.

Properament us informarem sobre les inscripcions al programa TEMPS PER TU per a famílies cuidadores de persones amb dependència, que preveu reprendre la seva activitat a partir de l'octubre, amb un grup al centre de serveis socials Can Felipa de Sant Martí i un altre al Centre de dia Casa Bloc de Sant Andreu.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari