Infancia
Obert el període de preinscripció a les escoles bressol per al curs 2013-14

Publicat el 05/05/2013 a les 11:52 h. - Redacció bcn.cat -

El procés de preinscripció a les 94 escoles bressol de la ciutat es desenvoluparà des de dilluns, 6, fins al divendres 17 de maig.

A partir d'aquest dilluns s'obre el període de preinscripció a les escoles bressol municipals de la ciutat. L'Ajuntament ofereix, per al proper curs 2013-2014, un total de 7.900 places per a infants que tinguin entre 4 mesos i 3 anys a les 94 escoles bressol municipals.

Del 6 al 17 de maig les famílies que tinguin fills que, com a mínim, tinguin 16 setmanes d'edat el dia de l'inici de curs, podran fer la preinscripció per a l'escola bressol que vulguin.

Durant aquest període les famílies hauran de recollir els impresos de preinscripció a les escoles bressol municipals, a les oficines d'atenció ciutadana, al Punt d'Atenció de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona de l'Ajuntament i també a l'Oficina d'Atenció del Consorci d'Educació de Barcelona. Després, hauran de presentar una única sol·licitud amb la documentació corresponent a l'escola bressol o llar d'infant que es demani en primer lloc. Aquesta documentació també es podrà entregar a les oficines d'atenció ciutadana o a l'Oficina d'Atenció del Consorci d'Educació de Barcelona.

La llista dels infants admesos es farà pública el proper 7 de juny i la matriculació a les escoles s'haurà de fer del 10 al 14 de juny.

Trobareu més informació sobre el període de preinscripció i sobre els serveis i les escoles bressol de la ciutat a bcn.cat/barcelonabressol o bcn.cat/educacio.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari