Infancia
Programa de Suport Educatiu a les Famílies

Publicat el 26/06/2014

Segueixen a centres educatius de Barcelona diferents xerrades informatives de suport educatiu adreçades a les famílies que, organitzades des de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, tenen com a objectiu acompanyar els pares i les mares en l'èxit escolar dels seus fills o filles.

Aquesta iniciativa municipal s'adreça principalment a les famílies d'alumnat de 1r a 4t d'ESO de centres educatius de la ciutat amb matèries suspeses.

Les diferents accions formatives que s'estan desenvolupant a la ciutat són també un espai on les famílies poden consultar els seus dubtes i inquietuds, amb l'objectiu prioritari d'ajudar a l'èxit escolar dels seus fills o filles.

Properes xerrades formatives

 • Dijous 26 de juny, a les 18.00 hores, a l'Institut Juan Manuel Zafra, C. Rogent, 51 (districte de Sant Martí).
 • Dijous 26 de juny, a les 17.00 hores, a l'Institut Salvador Espriu, Pl. de les Glòries, 20 (districte de Sant Martí).
 • Dijous 26 de juny, a les 18.00 hores, a l'Institut Príncep de Viana, C. Torroella de Montgrí, 6-18 (districte de Sant Andreu)
 • Dilluns 30 de juny, a les 18.00 hores, a l'Institut Príncep de Girona, Trav. de Gràcia, 357 (districte d'Horta - Guinardó).
 • Dimarts 1 de juliol, a les 18.00 hores, a l'Institut Les Corts, Trav. de les Corts, 131-159 (districte de Les Corts)
 • Dilluns 26 de maig, a les 18.00, a l'Institut Barcelona Congrés, C. Baró d'Esponellà, 1-15 (districte de Nou Barris)
 • Dimarts 10 de juny, a les 18.00, a l'Institut Verdaguer, Pas Institut Escola, 1 (districte de Ciutat Vella)
 • Dimecres 11 de juny, a les 18.00, a l'Institut Barri Besós, C. Josep Plà, 40 (districte de Sant Martí)
 • Dimecres 11 de juny, a les 18.00 a l'Institut Milà i Fontanals, Pl. Josep M. Folch i Torres, 1 (districte de Ciutat Vella)
 • Dijous 12 de juny, a les 18.00, a l'Institut Sant Andreu, C. Badosa, 10 (districte de Nou Barris)
 • Dijous 12 de juny, a les 18.00, a l'Institut Montserrat, C. Copèrnic, 84 (districte de Sarrià- Sant Gervasi)
 • Dimarts 17 de juny, a les 18.00, a l'Institut Montjuïc, C. Cisell, 19 (districte de Sants-Montjuïc)
 • Dilluns 30 de juny, a les 18.00 h, a l'Institut Joan d'Àustria, C. Selva de Mar, 211 (districte de Sant Martí)
 • Dilluns 30 de juny, a les 18.30 h., a l'Institut Francisco de Goya, C. Garriga i Roca, 15 (districte d'Horta-Guinardó)
 • Dimarts 1 de juliol, a les 18.00, a l'Institut Anna Gironella, Passeig Vall d'Hebron 171 (districte d'Horta-Guinardó)
 • Dimecres 2 de juliol, a les 18.00, a l'Escola Vedruna Angels/Fundació Privada educativa vedruna Barcelona. Pl. dels Àngels,3 (districte de Ciutat Vella)
 • Dijous 3 de juliol, a les 18.00, a l'Institut Ernest Lluch, C. Diputació, 15 (districte de l'Eixample)
 • Dijous 3 de juliol, a les 18.00, a l'Institut Escola Roquetes, C. Alcántara, 22 (districte de Nou Barris)

Suport Educatiu a les famílies

El programa Suport Educatiu a les Famílies és un projecte impulsat per l'Institut Municipal d'Educació que té com a objectiu fomentar la implicació de les famílies com a agents educatius fonamentals, impulsant accions de continuïtat entre el context familiar i l'escolar, i donant-les el suport necessari. Consisteix en el desenvolupament d'accions formatives adreçades als pares i les mares, oferint marcs de reflexió dels diferents reptes que el creixement dels fills o filles planteja a les famílies.

L'activitat s'ofereix, conjuntament amb les direccions dels centres, a les famílies de la ciutat amb fills o filles que cursen estudis entre 1r a 4rt d'ESO i que tinguin matèries suspeses a final de curs.

El programa Suport Educatiu a les Famílies se suma al Pla de Suport a l'Alumnat d'ESO, per acompanyar a les famílies de l'alumnat participant en l'activitat Reforç a l'estiu, Èxit al setembre.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari