Infancia
L'Ajuntament de Barcelona obre un total de 16 patis d'escoles de la ciutat durant el període de vacances escolars d'estiu

Publicat el 18/06/2015

· Des de dilluns 22 de juny i fins al divendres 31 de juliol, ambdós inclosos, obriran tots els dies de la setmana, com a espais d'ús públic, i amb activitats educatives familiars, esportives, culturals, artístiques i maletes pedagògiques adreçades a infants, joves i les seves famílies, gratuïtes i obertes a tothom.

Un total de 16 patis escolars de centres educatius públics de Barcelona, situats als diferents districtes de la ciutat, obriran les seves portes des de dilluns 22 de juny i fins al divendres 31 de juliol, ambdós inclosos. A més, els patis escolars de l'Escola Lluís Vives i Institut Lluís Vives, al districte de Sants - Montjuïc, i de l'Escola Bernat de Boïl, al districte de Sant Andreu, obriran les seves portes també durant tot el mes d'agost.

La Regidoria d'Educació i Universitats, a través de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, posa a disposició d'infants, joves i de les seves famílies aquests 16 patis escolars com a espais d'ús públic i de joc lliure i ofereix als usuaris la possibilitat de participar també en les 62 activitats de dinamització educatives que s'han programat, gratuïtes i obertes a tothom.

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri té com a objectiu optimitzar l'ús públic dels patis escolars, potenciar la seva vessant educativa i social, i oferir una alternativa de lleure, amb activitats educatives, a infants, joves i les seves famílies, en un context segur i de proximitat, fora de l'horari escolar, en cap de setmana o en període de vacances escolars d'estiu, com aquest.

70 patis escolars oberts al barri

La xarxa municipal de Patis Escolars Oberts al Barri la formen actualment un total de 70 patis, situats als diferents districtes de la ciutat, que durant aquest passat curs escolar 2014-15 han tingut més de 230.000 usos. Aquesta iniciativa municipal compta també amb el suport de la Fundació Jaume Bofill, entitats educatives i socials de la ciutat, la col·laboració dels districtes municipals i del Consorci d'Educació de Barcelona.
A partir del 18 de setembre, després del període de vacances escolar, els 70 Patis Escolars Oberts al Barri tornaran al seu horari habitual.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari