Infancia
2a edició del cicle "Cinema a la fresca, Temps en família" als Patis Escolars Oberts al Barri de Barcelona

Publicat el 19/06/2015

»S'iniciarà el divendres 26 de juny, a les 21.30 hores, al Pati Escolar Obert al Barri de l'Escola El Turó, al districte de Nou Barris, amb el passi de la pel·lícula ''Les aventures del petit fantasma''.

Des de divendres 26 de juny i fins al divendres 31 de juliol, de 21:30 h a 23:00 hores, a 16 Patis Escolars Oberts al Barri, dels diferents districtes de la ciutat, tindrà lloc la 2a edició del cicle "Cinema a la fresca, Temps en família", amb entrada lliure i oberta a tothom, impulsat per l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (Regidoria d'Educació i Universitats) i el programa de Temps i Qualitat de Vida. L'inici d'aquest cicle tindrà lloc divendres 26 de juny, a les 21.30 hores, al Pati Escolar Obert al Barri de l'Escola El Turó, carrer Peñalara, 19, al districte de Nou Barris.

Aquesta iniciativa municipal, que forma part del programa municipal Patis Escolars Oberts al barri que, entre d'altres coses, impulsa l'ús social d'equipaments públics, s'adreça principalment a les famílies i als seus fills o filles i ofereix a tothom la possibilitat de gaudir, durant l'estiu, de cinema a l'aire lliure a diferents patis escolars oberts al barri de la ciutat. Compta també amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Filmoteca de Catalunya i de la Biblioteca Artur Martorell, amb el suport del Consorci d'Educació de Barcelona i la Fundació Jaume Bofill.

El cicle "Cinema a la fresca, Temps en família" té com a objectius principals promoure valors educatius i socials i, també, promoure el concepte de cinema a l'aire lliure i obert a tothom, durant l'estiu, on compartir i gaudir d'un espai públic i d'una activitat i temps en família al voltant del passi d'una pel·lícula. El curs escolar 2013-14 més de 900 persones van gaudir del cicle de cinema als Patis Escolars Oberts al Barri.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari