Infancia
En marxa un nou espai web del programa municipal Voluntariat educatiu per a la lectura i per fer els deures

Publicat el 27/03/2015

L'Ajuntament de Barcelona, mitjançant l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, ofereix el nou espai digital www.bcn.cat/voluntariateducatiu, amb informació detallada sobre les diferents iniciatives que, des d'aquest mandat, impulsa en matèria de voluntariat educatiu per a la lectura i voluntariat educatiu per fer els deures.

Aquest nou espai web s'adreça a tothom qui desitja tenir informació sobre els diferents àmbits d'actuació que en matèria de voluntariat educatiu impulsa l'IMEB i és també un espai de consulta per als participants en aquesta iniciativa.

Sempre en horari extraescolar, els voluntaris educatius per a la lectura ajuden a alumnat, entre 7 i 9 anys, participant en el programa municipal de Suport a la Lectura, per promoure el gust per a la lectura i impulsar el seu hàbit lector i que es desenvolupa a diferents espais de la ciutat, i els voluntaris educatius per fer els deures ajuden a l'alumnat de la ciutat que assisteixen lliurement a les Biblioteques Escolars Obertes al Barri per estudiar o fer els deures.

Consultar tota la informació: www.bcn.cat/voluntariateducatiu

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari