Infancia
Comencen les Jornades de Portes Obertes als centres educatius públics i concertats de Barcelona

Publicat el 30/01/2015

» L'Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Consorci d'Educació de Barcelona, impulsa diferents accions comunicatives adreçades a les famílies de la ciutat amb fills o filles que cursaran el segon cicle d'educació infantil, ensenyaments obligatoris o hagin de canviar de centre.
» Es podrà consultar la informació sobre les dates i horaris de les portes obertes dels centres educatius públics i concertats de la ciutat a través del web municipal www.bcn.cat/educacio.

Amb motiu de les Jornades de Portes Obertes que organitzen els centres educatius públics i concertats de la ciutat, l'Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Consorci d'Educació de Barcelona, desenvolupa diferents accions comunicatives adreçades a les famílies de la ciutat amb fills o filles que hagin de cursar el segon cicle d'educació infantil, ensenyaments obligatoris o que hagin de canviar de centre educatiu.


Les diferents accions sobres les jornades de portes obertes es complementaran durant les pròximes setmanes amb altres iniciatives també adreçades a les famílies i que es faran amb motiu del posterior inici del procés de preinscripció i matrícula.


L'Ajuntament de Barcelona torna a oferir a les famílies de la ciutat el web www.bcn.cat/educacio que enllaça amb el web del Consorci d'Educació de Barcelona (www.edubcn.cat), on es podrà consultar informació actualitzada de manera permanent sobre les dates i els horaris de les jornades de portes obertes organitzades durant aquests dies des dels centres educatius públics i concertats de la ciutat. A més, també, s'oferirà informació a través de: www.bcn.cat, les webs dels districtes, les oficines d'atenció ciutadana, el telèfon municipal d'atenció ciutadana 010 i del twitter municipal @bcn_ajuntament.


El regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha indicat que "un any més, des del govern de la ciutat, volem acompanyar les famílies durant aquestes jornades de portes obertes a través de diferents accions de comunicació i d'informació sobre l'oferta, els horaris i les dates dels centres educatius públics i concertats de la ciutat i que impulsem de manera coordinada amb el Consorci d'Educació de Barcelona". Ardanuy ha destacat també que "les jornades de portes obertes són una magnifica ocasió per a les famílies per poder visitar els centres públics i concertats de proximitat, o que considerin més convenients, i d'aquesta manera conèixer directament els seus projectes educatius, serveis, funcionament i instal·lacions, i prendre la millor decisió possible de cara al posterior procés de preinscripció i matrícula".

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari