Infancia
Xerrades a l'Espai Familiar i Centre Obert Les Corts - Sants

Publicat el 27/02/2014

Durant el mes de març, l'Espai Familiar i Centre Obert Les Corts - Sants (C/ Benavent 20 -22) oferirà la possibilitat de participar en tot un seguit de xerrades referents a la relació entre pares i fills.

L'Espai Familiar i el Centre Obert son dos espais destinats als més joves (el primer, adreçat als infants de 0 a 3 anys, i el segon als de 4 a 16 anys), en els quals podran relacionar-se, entre ells i amb els adults, de forma lúdica i dinàmica, oferint-los la possibilitat de participar en tota una colla d'activitats educatives que volen potenciar la socialització i el desenvolupament de la personalitat.

Aquestes són les xerrades que es duran a terme properament:

  • Dimarts 4 de març, a les 10 h. El sol pèlvic el gran desconegut (teòric- pràctic). A càrrec de Mireia Grossman (fisioterapeuta i osteòpata). Per a famílies amb fills de 0 a 3 anys.
  • Dijous 6 de març, a les 18 h. Ús responsable d'internet i les xarxes socials. A càrrec dels Mossos d'Esquadra. Per a famílies amb fills de 9 a 16 anys.
  • Divendres 14 de març, a les 10 h. La importància de portar a prop al teu fill/a (taller pràctic de porta nadons ). A càrrec de "Llévame cerca" (escola de porta-nadons). Per a famílies amb fills de 0 a 3 anys.
  • Divendres 21 de març, a les 10 h. La son (estratègies per anar a dormir). A càrrec d'Ignasi Parès (psicòleg). Per a famílies amb fills de 0 a 3 anys.
  • Dijous 27 de març, a les 18 h. Com millorar la comunicació i la gestió de conflictes amb els fills/es. A càrrec de "Fil a l'agulla". Per a famílies amb fills de 4 a 16 anys.
  • Divendres 28 de març, a les 10 h. Mares de dia! (una alternativa més per a la petita infància...!). A càrrec de Elisabeth. Per a famílies amb fills de 0 a 3 anys.

Reserva de places:

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari