Infancia
Festa de la Infància 2013

Publicat el 04/11/2013

El 17 de novembre vine i coneix els teus drets a l'Estació del Nord

Amb motiu de la commemoració de l'aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants de les Nacions Unides, aprovada el 20 de novembre de 1989, un any més les entitats que formen part de la Xarxa dels Drets dels Infants organitzen la Festa de la Infància el proper diumenge 17 de novembre al vestíbul i a l'esplanada de l'Estació del Nord. Durant tot el matí, de 10.30h a 14 hores, s'organitzaran diferents activitats lúdiques gratüites relacionades amb el món de l'esport que aproparan els drets dels infants als nens i nenes i les seves famílies.

Les entitats que integren la Xarxa són l'Ajuntament de Barcelona, Creu Roja Joventut, Contes pel món, Diomira, EQMON, ESPLAC, FAVB, FEDAIA, Fundació Catalana de l'Esplai, Fundació Propedagògic, Fundació SOS Dia Universal de la Infància, Fundació Quatre Vents, Educo, Observatori Europeu de la TV Infantil, Save The Children, Sonrisas de Bombay, TIAC, AFANOC i UNICEF.

La xarxa compta també amb la col∙laboració de la Síndica de Greuges de Barcelona i el Síndic de Greuges de Catalunya. Així mateix, donen suport a la festa d'aquest any la Xarxa Antirumors, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya UFEC, la Federació Catalana de Tennis Taula, la Federació Catalana de Tennis, la Federació Catalana de Pitch and Putt, el club d'activitats subaquatiques Skaphos Sub de Palamós.

Per a més informació visiteu http://www.xarxadretsinfants.cat

Twitter: @XarxaDretInfant

Hashstag#festadelainfancia2013

https://www.facebook.com/XarxaDeDretsDelsInfantsDeBarcelona

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari