Infancia
Preinscripcions a Batxillerat i CFGM

Publicat el 12/05/2014 - Redacció bcn.cat/joventut -

Del 13 al 23 de maig, ambdós inclosos, s'obre el termini per presentar la sol·licitud de preinscripció a Batxillerat o a un Cicle formatiu de grau mitjà (CFGM), de formació professional, d'arts plàstiques i disseny o ensenyaments esportius.

Les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional es faran públiques el 3 de juny, i fins al 27 de juny no es coneixeran les llistes d'alumnes admesos.

El període de matrícula per alumnes preinscrits amb plaça assignada serà de l'1 al 9 de juliol, ambdós inclosos.

Extraordinàriament:

  • Els alumnes de batxillerat pendents de l'avaluació de setembre es podran matricular del 8 al 12 de setembre.
  • Les places vacants de CFGM d'FP es difondran el 5 de setembre. Els alumnes interessats en sol·licitar una plaça ho podran fer al mateix centre del 8 al 10 de setembre. Els centres publicaran les sol·licituds admeses entre el 19 i el 22 de setembre.

Tens dubtes sobre temes acadèmics?

Si necessites que un expert t'aconselli i t'orienti sobre temes acadèmics de qualsevol tipus, pots consultar a especialistes que t'assessoraran a fons sobre els plans d'estudis, les proves d'accés, les convocatòries de beques, les sortides professionals, els processos de preinscripció, matrícula o homologació de títols, les notes de tall...

  • CAAJ - Centre d'Assessorament Acadèmic per a Joves (c. Agudells, 37-45. Tel. 934 299 369)
    • Els dilluns de 10 a 14 h i de 17 a 20:30 h
    • De dimarts a dijous de 17 a 20:30 h (els dijous cal demanar cita prèvia) *Dj. 15 de maig tancat a partir de les 19h.
    • Divendres de 10 a 14 h
  • Servei d'assessorament acadèmic als Punts d'Informació Juvenil, amb cita prèvia!

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari