Infancia
Festa dels Colors i de la Primavera a 23 Patis Escolars Oberts al Barri de Barcelona amb activitats obertes a les famílies

Publicat el 14/04/2015

Divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19 d'abril, en horari de matí i tarda, a un total de 23 Patis Escolars Oberts al Barri, de tots els districtes de la ciutat, tindrà lloc la Festa dels Colors i de la Primavera: Aprèn, crea i comparteix en família, amb activitats gratuïtes obertes a tothom. L'activitat a cada pati tindrà una durada aproximada d'1.30 h.

Aquesta festa té com a objectiu oferir a les famílies la possibilitat de participar en diferents iniciatives organitzades durant tot el cap de setmana a diferents patis escolars de la ciutat, en horari de matí i tarda, relacionades amb els colors i amb la primavera: tallers de creació de flors; tallers de bombolles de sabó; jocs tradicionals; maquillatge, i, entre d'altres coses, un taller on els participants podran ubicar en un mapa el pati escolar on es desenvolupen les iniciatives i el seu entorn ciutadà, i una masterclass de bollywood. Al voltant del centre d'interès de la creativitat i els colors, es desenvoluparan diferents tallers i activitats per aprendre, crear i compartir en família.

La Festa dels Colors i de la Primavera a 23 patis escolars oberts al barri s'impulsa des de l'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (Regidoria d'Educació i Universitats), i compta amb la participació dels districtes de la ciutat.

Programació prevista:

Divendres 17 d'abril, de 17 a 18.30 h

-Districte de Sants-Montjuïc: Escola Barrufet, passatge Vapor Vell, 7.

-Districte de Gràcia: Escola Montseny, carrer Torrent del Remei, 2.

-Districte d'Horta-Guinardó: Escola Baloo, carrer Harmonia, 37.

Dissabte 18 d'abril, de 12 a 13.30 h

-Districte de Ciutat Vella: Escola Alexandre Galí, carrer Andrea Dòria s/n.

-Districte de Sants-Montjuïc: Escola Seat, passeig de la Zona Franca, 171-B.

-Districte d'Horta-Guinardó. Escola El Carmel, carrer Llobregós, 154.

-Districte de Sant Andreu: Escola Ramon Berenguer III, Via Bàrcino, 90; Escola Pompeu Fabra, carrer Olesa, 19.

-Districte de Sant Martí: Escola La Pau, carrer Empordà, 18, i Escola Bac de Roda, carrer Huelva, 33.

Dissabte 18 d'abril, 17.30 a 19 h

-Districte d'Horta-Guinardó: Escola Torrent de Can Carabassa, carrer Llobregós, 17-23.

-Districte de Nou Barris: Escola Mercè Rodoreda, carrer Vesuvi, 35, i Escola Àgora, plaça de Ca n'Ensenya.

Diumenge 19 d'abril 12 a 13.30 h

-Districte de l'Eixample: Escola Carlit, carrer Roger de Flor, 162; Escola Els Llorers, avinguda Roma, 98, i Escola Ramon Llull, carrer Consell de Cent, 513.

-Districte de Sants-Montjuïc: Escola Gayarre, carrer Gayarre, 54.

-Districte de Les Corts: Escola Pau Romeva, carrer Pisuerga, 1.

-Districte de Sarrià-Sant Gervasi: Escola Nabí, carrer Reis Catòlics, 38.

-Districte d'Horta-Guinardó: Escola Jovellanos, carrer Sardenya, 420 / carrer Taxdirt.

-Districte de Nou Barris: Escola Antaviana, carrer Nou Barris, 12.

-Districte de Sant Andreu: Escola El Sagrer, carrer Costa Rica, 26 -entrada per Pl. Hispano Suïssa - carrer Garcilaso.

-Districte de Sant Martí:Escola La Farigola del Clot, carrer Hernán Cortés, 6.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari