Infancia
Barcelona serà seu del Congrés Internacional de Ciutats Educadores 2014

Publicat el 02/05/2013 a les 18:51 h. - Albert Burjachs -

Barcelona serà la seu de la tretzena edició del Congrés Internacional de Ciutats Educadores. Un congrés en què representants de més de 400 ciutats del món compartiran experiències sobre nous models de ciutats educadores.

El Congrés Internacional de Ciutats Educadores, que se celebra cada dos anys ,va néixer ara en fa 23, precisament, a Barcelona, on es va celebrar la primera edició. Per a la tretzena,  la ciutat comtal rebrà entre 1.000 i 1.500 professionals del sector, que representaran un total de 36 països d'arreu del món.

Segons l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, "en els moments difícils com els que vivim, la idea de ciutat educadora és més vigent que mai. L'educació és una eina fonamental si volem que la ciutat sigui lloc de progrés personal i col·lectiu". Trias també ha destacat el paper de la ciutat en el procés educatiu de les persones: "Les ciutats no només eduquen des de les escoles, sinó també amb la cultura, l'esport o la participació."

Al llarg del 2013 i 2014, Barcelona organitzarà activitats i congressos paral·lels per donar a conèixer a la ciutadania i al sector especialitzat nous models educatius i d'inclusió social.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:'Congrés Internacional de Ciutats Educadores'

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari