Infancia
Una oportunitat més per guanyar-se el cel

Publicat el 15/04/2013 a les 20:55 h. - Jorge Cebrián -

La dissetena edició de la gala benèfica 'Guanya't el Cel amb el Pare Manel' tindrà un cartell de luxe. Personatges tant diferents com Joan Manuel Serrat, Rosario, Xavier Sardà, Andreu Buenafuente, Carles Flavià, el Mag Lari i Bruno Oro, entre d'altres, s'han ofert desinteressadament per participar en un espectacle que tindrà lloc el proper 3 de juny al Teatre Musical de Barcelona (Carrer de la Guàrdia Urbana, 5-7).

Segons l'organització, "s'esperen vendre les 1.800 entrades, el que significarà una recaptació de 70.000 euros", una quantitat que es destinarà íntegrament als projectes que la Fundació Pare Manel desenvolupa als barris de Verdum-Roquetes de Barcelona. El mateix Pare Manel, ha recordat que aquesta institució sense ànim de lucre lluita diàriament per reduir les desigualtats que pateixen els infants i ha remarcat la importància de la cita perquè "representa aconseguir més de la meitat del nostre pressupost total".

A la presentació d'aquest dilluns els protagonistes de l'espectacle han fet una crida a la participació. És el cas de Bruno Oro que ha avançat que presentarà una cançó "sorprenent" i de Serrat, qui ha recordat un dels impulsors d'aquesta iniciativa, Pepe Rubianes.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Barcelona col·laborarà amb la cessió de l'espai, i l'alcalde de la ciutat, Xavier Trias ha agraït el treball que realitza el Pare Manel i la seva Fundació "en moments tant difícils com els que estim vivint. Estem en una situació gravíssima i a la ciutat hi ha 150.000 persones aturades, el què és una barbaritat".

Les entrades per a l'espectacle es podran comprar a partir de dimecres al web atrapalo.com i tenen un preu d'entre 30 i 40 euros

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Guanya't el cel'

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari