Infancia
Cicle de Cinema Infantil 2013

Publicat el 04/11/2013

Un any més la regidoria de Dona i Drets Civils posa a l'abast dels Centres Educatius d'Educació Infantil, Primària i Secundària i a les famílies de la nostra ciutat, una nova edició del Cicle de Cinema Infantil i Drets dels Infants.

Amb aquesta proposta és commemora la Convenció dels Drets dels Infants, aprovats el 20 de novembre del 1989 i la Declaració de Drets Humans aprovada el 10 de desembre del 1948.

El cicle de cinema projectarà 6 pel·lícules per els prop de 3.500 nens i nenes de les 41 escoles diferents que s'han inscrit enguany, amb un total de 147 grups classe.

Aquests infants treballaran prèviament a les aules diversos aspectes dels Drets Humans com la convivència, tolerància, llibertat, solidaritat, participació, inclusió, equitat... amb l'objectiu de potenciar la reflexió, a través del cinema, al voltant dels drets individuals i col·lectius.

El Cinema en Família està adreçat a famílies amb fills i filles amb dues franges d'edat: a partir dels quatre i dels sis anys. Abans de la projecció es portarà a terme una presentació prèvia dels drets sobre els que tracta la pel·lícula i es lliurarà material didàctic per a què els pares i les mares puguin treballar a casa amb els seus fills i filles.

Aquest any les pel·lícules programades són:

  • Història d'una gavina (I el gat que li va ensenyar a volar). Enzo D'Alò. Italia, 1999. Versió en català. Diumenges 10 i 24 de novembre. Cinema Alexandra.
  • Los Croods. Una Aventura prehistórica. Kirk DeMicco i Chris Sanders. Estats Units, 2013. Versió en castellà. Diumenges 17 de novembre i 1 de desembre. Cinema Alexandra

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari