Infancia
Danses dels cinc continents el Dia Mus-e

Publicat el 14/05/2013 a les 17:32 h. - Meritxell Doncel -

Gairebé un miler de nens s'han aplegat a la plaça Major de Nou Barris per celebrar el Dia Mus-e, que culmina el curs escolar d'aquest programa orientat a fomentar la tolerància i la integració a través de l'art, l'expressió i el moviment.

Les danses d'Àfrica, Àsia, Europa, Amèrica i Oceania han omplert la plaça Major de Nou Barris de color.

I és que aquest dimarts gairebé un miler de nens i nenes han celebrat el Dia Mus-e, que clou aquesta edició del programa "Mus-e", ideat pel músic Yehudi Menuhin amb la finalitat d'afavorir la integració social, cultural i educativa dels infants, prevenir la violència i el racisme i fomentar la tolerància i el respecte a la diversitat. De fet, un dels seus eixos prioritaris és el diàleg entre cultures.

Dins aquest programa, els nens i les nenes fan a les aules activitats plàstiques i expressives impartides per artistes en actiu durant tot el curs.

"A través de la dansa, el teatre, la música i la plàstica intenta treballar les emocions. Es tracta d'infants que pateixen situacions difícils amb les seves famílies i el seu entorn", explica la regidora del Districte de Nou Barris, Irma Rognoni.

Al programa "Mus-e" hi participen escolars de tot l'Estat, i a Barcelona es desenvolupa a centres de Ciutat Vella, Sant Martí i Nou Barris.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Dia Mus-e'

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari