Infancia
El Tibidabo dóna "Un cop de mà" als nens i les nenes del món

Publicat el 14/04/2013 a les 17:48 h. - Albert Burjachs -

La festa solidària "Un cop de mà" ha aplegat més de sis mil persones al parc d'atraccions del Tibidabo, amb l'objectiu d'ajudar els nens i les nenes més desfavorits.

Un cop més, el Tibidabo s'ha tenyit de solidaritat per aquesta quarta edició de la festa "Un cop de mà", en què s'han trobat diferents entitats de la ciutat. Concretament hi han estat presents Acció contra la Fam, Associació Catalana Síndrome X Fràgil, Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, Fundació Carles Blanch i Fundació Adsis. Cadascuna d'aquestes ha organitzat un taller dirigit a entretenir els més petits.

Enguany Leo Messi ha estat el padrí de la festa. Ha cedit la seva imatge i els nens han pogut deixar la seva impremta al costat del crack argentí. "Amb la Fundació Leo Messi va ser molt fàcil treballar. Els va agradar molt la idea de participar-hi perquè ells estan molt implicats en l'ajuda als nens", ha explicat David Levy, president de la fundació organitzadora Real Dreams.

En l'edició de l'any passat hi van participar unes 5.900 persones. En aquesta última, l'organització espera superar els 6.000 participants.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Un cop de mà'

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari