Infancia
La Fundació Jaume Bofill compromesa amb la funció educadora de les famílies

Publicat el 03/04/2014

La Fundació Jaume Bofill té com a focus principal d'actuació el conjunt d'activitats, actituds i problemes que hi ha al voltant de l'educació i el seu context social. Dins d'aquest marc, les famílies i la seva funció educadora son un dels seus eixos centrals; identificant i difonent aquelles pràctiques, polítiques i dinàmiques que promouen la coresponsabilitat educadora entre les famílies, l'escola i les altres institucions educatives

El projecte "Famílies amb veu" és una iniciativa de la Fundació Jaume Bofill promoguda conjuntament per les principals federacions d'AMPA de Catalunya i amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu de millorar la qualitat democràtica de l'educació.
Una de les activitats que promou la fundació per aquest pròxim d'abril és el debat "Quins pares entren a l'escola i quins es queden a la porta? Diferents tipus de famílies, diferents tipus de participació" que es realitzarà al Palau Macaya de l'Obra Social "la Caixa" a les 18: 30 h amb accés lliure i gratuït. On a més es presentarà l'informe breu "Com participem mares i pares a l'escola? Diversitat familiar i d'implicació en educació", el tercer del projecte "Famílies amb veu" i que es va realitzar a partir d'una enquesta representativa a 1.500 mares i pares de tota Catalunya.
Després al maig, "Famílies amb veu" organitza el primer Fòrum de les Famílies de Catalunya amb el propòsit de visibilitzar la veu, la feina i el valor de les famílies en la vida escolar. La trobada serà el dissabte 24 de maig a l'Institut del Teatre de Barcelona de 9:30 a 14 h.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari