Infancia
Acte de lliurament de la segona edició del Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps

Publicat el 05/02/2014

El proper 20 de febrer es lliurarà el premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps. La Regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats va impulsar aquest Premi l'any 2012 per tal de reconèixer, promoure i divulgar la tasca d'aquelles empreses com-promeses en millorar la gestió del temps, per tal d'aconseguir la conciliació entre la vida labo-ral, familiar i personal.

En aquesta segona edició, un total de 15 empreses han optat a les diferents modalitats de premi: empreses amb menys i més de 50 treballadors/es i la menció especial a una empresa de la Xarxa Nust.

En el decurs de l'acte de lliurament del premi, que començarà a les 18h al Saló de Cent, es realitzarà el Diàleg: com fer que la conciliació sigui real? a càrrec del Sr. Lluís Bahamonde, vicepresident de PIMEC de Barcelona i de la Sra. Anna Mercadé, directora de l'observatori dona, empresa, economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Amb aquest acte l'Ajuntament de Barcelona dóna el tret de sortida a la commemoració del 20è aniversari de l'Any Internacional de la Família. A més, durant tot el 2014 es preveu la realització d'altres actes: un a mitjans 2014, de celebració del Dia Internacional de la Família, i un darrer, de tancament.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari