Infancia
Jornades de Portes Obertes als centres educatius públics i concertats de Barcelona

Publicat el 30/01/2014

» L'Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Consorci d'Educació de Barcelona, desenvolupa diferents accions comunicatives adreçades a les famílies de la ciutat amb fills o filles que hagin de cursar segon cicle d'educació infantil, ensenyaments obligatoris o postobligatoris, o hagin de canviar de centre.

» Els pares i les mares podran accedir a la informació sobre les dates i horaris de portes obertes de les escoles i instituts públics i concertats de tota la ciutat principalment a través del web municipal www.bcn.cat/educacio.

Amb motiu de les Jornades de Portes Obertes organitzades des dels centres educatius públics i concertats de la ciutat, l'Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Consorci d'Educació de Barcelona, desenvolupa diferents accions comunicatives adreçades a les famílies de la ciutat amb fills o filles que hagin de cursar segon cicle d'educació infantil, ensenyaments obligatoris o postobligatoris, o hagin de canviar de centre.

Aquestes accions sobre les portes obertes es complementaran més endavant amb altres iniciatives adreçades a les famílies que es faran amb motiu de l'inici del procés de preinscripció i matrícula que tindrà lloc a partir de l'11 de març.

Dins d'aquest marc, des de l'Ajuntament de Barcelona es torna a oferir a les famílies el web www.bcn.cat/educacio que permetrà enllaçar directament amb el web del Consorci d'Educació de Barcelona (www.edubcn.cat) i consultar informació sobre les portes obertes dels centres educatius públics i concertats de la ciutat. A més, també es podrà accedir a aquesta informació sobre les portes obertes dels centres públics i concertats a través del www.bcn.cat, els webs dels districtes, les oficines d'atenció ciutadana i el telèfon d'informació 010.

El regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha indicat que "des del govern de la ciutat volem acompanyar un any més els pares i les mares durant les Jornades de Portes Obertes que organitzen els centres educatius públics i concertats de la ciutat i, molt especialment, als qui tenen fills o filles que s'han d'incorporar per primera vegada al sistema educatiu català (P3) o que han de canviar de centre". Ardanuy ha afegit que "volem que les famílies aprofitin aquests dies per visitar els centres públics i concertats de proximitat, o que considerin més oportuns, per conèixer els seus projectes educatius, instal·lacions, serveis i funcionament, i prendre la millor decisió possible de cara al procés posterior de preinscripció i matrícula per al proper curs escolar".

Per últim, el regidor ha volgut destacar "el treball conjunt amb el Consorci d'Educació de Barcelona per donar més eficàcia a l'esforç comunicatiu adreçat a les famílies de la ciutat amb fills o filles que s'han d'incorporar al sistema educatiu català, que cursen ensenyaments obligatoris i també postobligatoris o hagin de canviar de centre".

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Els centres educatius de Barcelona celebren les Jornades de Portes Obertes

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari