Infancia
Video

La Festa de la Infància més creativa

Aquest any, el festival ha vinculat la reivindicació dels drets dels infants amb l'expressió artística. A través de tallers, música, dansa, titelles i un munt d'activitats que desborden creativitat es pretén conscienciar els més petits dels seus drets mentre es diverteixen en un ambient familiar.

Banner jocs

Aquí trobaràs uns jocs molt divertits. Juga amb nosaltres!

Notícies

406 centres educatius inicien la preinscripció del curs 2016-2017 a Barcelona

· Un total de 406 centres educatius amb ensenyaments obligatoris, 231 públics i 175 concertats, iniciaran la preinscripció del curs 2016-17 a Barcelona el proper 30 de març. Entraran en funcionament 3 nous centres públics i un altre centre, l'Escola Can Fabra, estrenarà edifici.

Entre totes i tots decidim Barcelona

S'obre el procés participatiu per a l'elaboració del PAM, en el qual es pot prendre part de manera presencial o a través del nou portal digital decidim.barcelona.

Els infants demanen convertir el Fòrum en un parc verd, més carrils bici i Wi-Fi gratuït

Més de vuit-cents alumnes de primària han fet seva la plaça de Sant Jaume per dir a l'alcaldessa de Barcelona i a altres personalitats del consistori com volen millorar la ciutat. Ho han fet amb la lectura del Pregó dels Infants, l'acte que dóna el tret de sortida a les Festes de Santa Eulàlia.

L'Ajuntament destina un milió d'euros a escoles per a la compra de llibres i material didàctic i informàtic

Destina una partida de 1.095.133 euros a escoles i instituts públics de tots els districtes per donar suport a la compra de llibres, material didàctic i informàtic.

Transport públic gratuït per als joves de 15 anys amb rendes baixes

El col·lectiu de joves que tinguin 15 anys i estiguin empadronats a Barcelona podran obtenir la T-Jove gratuïtament o amb un descompte del 50% segons el nivell de renda de la llar.

"Hola Nadal" a la plaça de Catalunya

Tallers de breakdance i house, de beatboxing i escriptura creativa, d' sketchbook i d'arts visuals, activitats d'esports… Del 19 de desembre al 4 de gener, gaudeix les festes en una plaça que serà espai de trobada de joves, famílies i barris.

Notícies

Activitats per a infants

Cerca totes les activitats per a infants que s'organtizen a Barcelona.

Webs destacades

 • Camí escolar

 • Audiència Pública

 • Patis escolars oberts al barri

  Patis oberts al barri

 • Educació

 • Biblioteques

 • Parc i Jardins

 • Institut Infància

 • Parc del Tibidabo

 • Zoo de Barcelona

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari