Infancia
Video

La Festa de la Infància més creativa

Aquest any, el festival ha vinculat la reivindicació dels drets dels infants amb l'expressió artística. A través de tallers, música, dansa, titelles i un munt d'activitats que desborden creativitat es pretén conscienciar els més petits dels seus drets mentre es diverteixen en un ambient familiar.

Banner jocs

Aquí trobaràs uns jocs molt divertits. Juga amb nosaltres!

Notícies

L'Ajuntament destina un milió d'euros a escoles per a la compra de llibres i material didàctic i informàtic

Destina una partida de 1.095.133 euros a escoles i instituts públics de tots els districtes per donar suport a la compra de llibres, material didàctic i informàtic.

Transport públic gratuït per als joves de 15 anys amb rendes baixes

El col·lectiu de joves que tinguin 15 anys i estiguin empadronats a Barcelona podran obtenir la T-Jove gratuïtament o amb un descompte del 50% segons el nivell de renda de la llar.

"Hola Nadal" a la plaça de Catalunya

Tallers de breakdance i house, de beatboxing i escriptura creativa, d' sketchbook i d'arts visuals, activitats d'esports… Del 19 de desembre al 4 de gener, gaudeix les festes en una plaça que serà espai de trobada de joves, famílies i barris.

Nadal responsable: regala jocs i joguines no sexistes

Nadal responsable: regala jocs i joguines no sexistes

Amb el lema "No som roses o blaus", l'Ajuntament de Barcelona posa en marxa una campanya de sensibilització per fomentar, durant aquest Nadal, que es regalin jocs i joguines no sexistes.

El calaix de la diversitat: recursos per a infants i joves amb discapacitat

El calaix de la diversitat: recursos per a infants i joves amb discapacitat

Aquesta guia inclou una selecció de llibres adaptats per a infants i joves amb discapacitats i documents en què el protagonista té alguna discapacitat.

Temps de créixer, temps per créixer

Us presentem el nou Dossier del temps dedicat a la infància publicat pel Programa de Temps i Economia de les Cures de l'Ajuntament de Barcelona. L'estudi mostra quins són els usos dels temps en una etapa de la vida on els temps de cures i la relacions intergeneracionals tindran una gran influència en el desenvolupament intel·lectual i social dels joves.

Notícies

Activitats per a infants

Cerca totes les activitats per a infants que s'organtizen a Barcelona.

Agenda

Lali Jove

Les entitats del Consell de la Joventut de Barcelona organitzen, el divendres 12 de febrer a la Plaça de la Catedral, la Lali Jove, la festa juvenil i associativa de la ciutat, dins la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia.

Altres agendes

Webs destacades

 • Camí escolar

 • Audiència Pública

 • Patis escolars oberts al barri

  Patis oberts al barri

 • Educació

 • Biblioteques

 • Parc i Jardins

 • CIIMU

 • Parc del Tibidabo

 • Zoo de Barcelona

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari