Infancia
Video

La Festa de la Infància, un reconeixement als drets dels nens i nenes

La Festa de la Infància és un reconeixement dels drets dels nens i nenes i té per objectiu donar a conèixer les vulneracions dels drets dels infants a Barcelona i a la resta del món. Així, a través d'activitats lúdiques, els més menuts de casa han pogut aprendre que no tots els nens del món tenen els drets garantits.

Banner jocs

Aquí trobaràs uns jocs molt divertits. Juga amb nosaltres!

Notícies

Guies informatives del curs 2014-15 amb entitats, serveis i equipaments públics que ofereixen activitats extraescolars obertes al barri

- Aquest curs, s'han editat 24 Guies que inclouen la informació de les entitats, serveis i equipaments públics que ofereixen activitats extraescolars als infants i joves de 3 a 16 anys, a tots i cadascun dels districtes de la ciutat.

Les activitats d'estiu per a nens i adolescents comptaran amb un 14% més de places

Els criteris de renda mínima s'han modificat a l'alça perquè més famílies puguin accedir a les beques per a casals, colònies, campaments i rutes.

El Pregó dels Infants a les festes de Santa Eulàlia

El Pregó dels Infants a les festes de Santa Eulàlia

Enguany, i després de treballar-hi durant mesos, els infants de Barcelona han llegit davant l'alcalde Sr. Xavier Trias, la regidora de Dona i Drets Civils, Sra. Francina Vila i la resta de membres de consistori el Pregó dels Infants

La regidora Irma Rognoni recull el premi IFFD 2015

La International Federation for Family Development reconeix el programa "Barcelona és família" que emmarca les activitats per a celebrar el XXè aniversari de l'Any Internacional de la Família.

La primera escola bressol inclusiva

A l'Escola Bressol Escorial, que s'obrirà el setembre vinent a Gràcia, hi conviuran infants amb pluridiscapacitat i sense. El centre s'afegeix a la xarxa de 95 escoles bressol municipals de la ciutat.

Comencen les Jornades de Portes Obertes als centres educatius públics i concertats de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Consorci d'Educació de Barcelona, impulsa diferents accions comunicatives adreçades a les famílies de la ciutat amb fills o filles que cursaran el segon cicle d'educació infantil, ensenyaments obligatoris o hagin de canviar de centre

Notícies

Activitats per a infants

Cerca totes les activitats per a infants que s'organtizen a Barcelona.

Agenda

Abril solidari amb La Casa dels Xuclis

Des de fa onze anys l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) celebra Sant Jordi amb una paradeta a la Rambla. Enguany hi podreu trobar el llibre que van presentar el 22 de març passat. D'altra banda, dissabte 26 d'abril, tornen els pintxos solidaris a la Casa dels Navarresos.

Altres agendes

Webs destacades

 • Camí escolar

 • La veu dels infants: Pregó de la Laia

 • Audiència Pública

 • Patis escolars oberts al barri

  Patis oberts al barri

 • Educació

 • Biblioteques

 • Parc i Jardins

 • CIIMU

 • Parc del Tibidabo

 • Zoo de Barcelona

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari