Infancia
Video

La Festa de la Infància més creativa

Aquest any, el festival ha vinculat la reivindicació dels drets dels infants amb l'expressió artística. A través de tallers, música, dansa, titelles i un munt d'activitats que desborden creativitat es pretén conscienciar els més petits dels seus drets mentre es diverteixen en un ambient familiar.

Banner jocs

Aquí trobaràs uns jocs molt divertits. Juga amb nosaltres!

Notícies

5a. Edició del Cicle de Cinema i Drets de l'Infant

5a. Edició del Cicle de Cinema i Drets de l'Infant

Els diumenges de novembre podeu gaudir en família del cicle de Cinema sobre els drets dels Infants

Els Punts JIP arrenquen el curs

Aquest és el 7è curs que els Punts JIP estan presents a Centres d'Educació Secundària de Barcelona. Ja en són 73 els que disposen del servei; saps si el teu n'és un?

Tallers per a pares i mares amb fills/es adolescents

Es parlarà dels canvis que genera l'adolescència en la dinàmica familiar i de qüestions que solen ser motiu d'inquietuds: la sexualitat, la comunicació, els comportaments de risc, la tria d'estudis...

600 alumnes de primària participen aquest curs 2015-16 en el programa "Suport a la Lectura" per ajudar a millorar la seva comprensió lectora i afavorir l'èxit escolar

» La iniciativa s'impulsa des de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, amb el suport del Consorci d'Educació de Barcelona, i s'adreça a alumnat de 7 a 9 anys. Aquest curs hi participaran 23 centres educatius públics i concertats de la ciutat.

Arriba la Festa de la Infància 2015 "Vine a ExpressAR-TE"

Arriba la Festa de la Infància 2015 "Vine a ExpressAR-TE"

Aquest diumenge 18 d'octubre, de 10,30 a 14h, al vestíbul del Centre Municipal i a l'esplanada de l'Estació del Nord. Aquest any la festa se centra en el dret dels infants a l'art.

L'Ajuntament de Barcelona obre un total de 16 patis d'escoles de la ciutat durant el període de vacances escolars d'estiu

Des de dilluns 22 de juny i fins al divendres 31 de juliol, ambdós inclosos, obriran tots els dies de la setmana, com a espais d'ús públic, i amb activitats educatives familiars, esportives, culturals, artístiques i maletes pedagògiques adreçades a infants, joves i les seves famílies, gratuïtes i obertes a tothom.

Notícies

Activitats per a infants

Cerca totes les activitats per a infants que s'organtizen a Barcelona.

Agenda dels propers set dies

Exposició 'Invertebrats espectaculars'

Lloc:
Parc Zoològic
Data:
Del 01/08/2015 al 03/01/2016

Festes d'aniversari al Zoològic de Barcelona

Lloc:
Parc Zoològic
Data del proper acte:
Acte Permanent

Altres enllaços d'agenda

Agenda

Abril solidari amb La Casa dels Xuclis

Des de fa onze anys l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) celebra Sant Jordi amb una paradeta a la Rambla. Enguany hi podreu trobar el llibre que van presentar el 22 de març passat. D'altra banda, dissabte 26 d'abril, tornen els pintxos solidaris a la Casa dels Navarresos.

Altres agendes

Webs destacades

 • Camí escolar

 • Audiència Pública

 • Patis escolars oberts al barri

  Patis oberts al barri

 • Educació

 • Biblioteques

 • Parc i Jardins

 • CIIMU

 • Parc del Tibidabo

 • Zoo de Barcelona

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari