Infancia
Banner jocs

Aquí trobaràs uns jocs molt divertits. Juga amb nosaltres!

Notícies

Front comú per evitar la discriminació als centres escolars

La prova pilot del programa, presentat al Plenari Municipal, s'iniciarà el curs vinent a 15 centres de la ciutat.

Subvencions per l'arranjament i adequació de locals de Barcelona destinats a activitats d'educació en el lleure i centres de culte

Subvencions per l'arranjament i adequació de locals de Barcelona destinats a activitats d'educació en el lleure i centres de culte

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat, per a l'any 2014, la concessió de subvencions per l'arranjament i adequació de locals de la ciutat de Barcelona, destinats a activitats d'educació en el lleure d'infants, adolescents i joves, i a centres de culte d'entitats religioses

L'Ajuntament reforça l'educació sexual a joves i adolescents

L'Ajuntament reforça l'educació sexual a joves i adolescents

La Delegació de Salut de l'Ajuntament de Barcelona liderarà una taula composada per administració i entitats del tercer sector per a coordinar accions, mesures i línies estratègiques de promoció de la salut sexual i reproductiva.

No sabeu què fer aquest estiu? Comencen les activitats d'estiu per a famílies!

No sabeu què fer aquest estiu? Comencen les activitats d'estiu per a famílies!

L'oferta de vacances d'estiu d'enguany incorpora algunes activitats adreçades al conjunt de la família amb infants de qualsevol edat. Visites guiades, recorreguts urbans, jocs d'orientació, tallers i un sopar de carmanyola amb cinema a la fresca, són algunes de les activitats que tindran lloc entre el 28 de juliol i el 4 de setembre principalment al districte de Sant Andreu.

Matins d'estudi també a l'estiu

Uns 2.300 alumnes d'ESO assisteixen a classes de reforç gratuïtes als centres educatius per afrontar amb més garanties els exàmens de setembre. És el segon any que s'aplica amb èxit el "Pla de suport a l'estiu, èxit al setembre".

A Nou Barris cuinem en família

A Nou Barris cuinem en família

El passat 5 de juliol el Programa Temps i Qualitat de Vida en col·laboració amb el Mercat de la Guineueta va organitzar un taller de cuina d'estiu en el marc del programa Nou Barris botigues amb ànima. Un dissabte al mes a l'Espai de Cuina del Mercat els infants i adolescents poden aprendre a cuinar mentre els pares fan la compra.

Notícies

Activitats per a infants

Cerca totes les activitats per a infants que s'organtizen a Barcelona.

Agenda

Abril solidari amb La Casa dels Xuclis

Des de fa onze anys l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) celebra Sant Jordi amb una paradeta a la Rambla. Enguany hi podreu trobar el llibre que van presentar el 22 de març passat. D'altra banda, dissabte 26 d'abril, tornen els pintxos solidaris a la Casa dels Navarresos.

Altres agendes

Webs destacades

 • Camí escolar

 • La veu dels infants: Pregó de la Laia

 • Audiència Pública

 • Patis escolars oberts al barri

  Patis oberts al barri

 • Educació

 • Biblioteques

 • Parc i Jardins

 • CIIMU

 • Parc del Tibidabo

 • Zoo de Barcelona

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari