Homes per l'equitat de gènere
Cicle de Xerrades sobre "Masculinitats" a Sant Martí

Publicat el 11/11/2011

Durant el mes de novembre inaugurem un cicle de xerrades sobre masculinitat al Districte de Sant Martí. Organitzat pel PIAD de Sant Martí, es faran tres xerrades on es parlarà de paternitats responsables, conseqüències de la masculinitat tradicional i de prevenció de la violència masclista.

El dijous 10 de novembre estrenem el Primer Cicle de Xerrades sobre Masculinitats que es realitza des del Projecte Canviem-ho. El cicle constarà de tres xerrades on es treballaran aspectes com les conseqüències negatives de la masculinitat tradicional, la promoció de masculinitats alternatives, els beneficis del canvi en els homes, la promoció de paternitats actives i responsables, la prevenció de la violència masclista, etc.

Concretament, es realitzaran les seqüents xerrades:

 • "La mama és la mama, i els papes?"Les paternitats actives i responsables
  • Data: Dijous 10 de novembre a les 20h
  • On: Espai Antoni Miró Peris (Pl. de Carme Monturiol, 10)
 • "La masculinitat tòxica" Una altre manera de ser home és possible
  • Data: Dijous 17 de novembre a les 19:30h
  • On: Centre Cívic Can Felipa (C/Pallars, 277)
 • "Poden els homes prevenir la violència de gènere? Respostes dels homes vers la violència"
  • Data: Dijous 24 de novembre a les 19h
  • On: Centre Cívic Sant Martí (C/Selva de Mar, 215)

En aquesta ocasió, l'escenari escollit serà el districte de Sant Martí ja que, entre d'altres motius, Sant Martí parteixen d'una situació característica pel que fa al treball en violència de gènere, amb una llarga historia i tradició i amb l'existència de professionals i xarxes referents pròpies; els/les professionals i els serveis d'aquests territoris estan més coordinats, tenen un gran interès per la temàtica i ens han fet propostes concretes al projecte o ja les porten a terme actualment; existeix una gran implicació del teixit associatiu en els barris i aquests estan ben coordinats amb els serveis i professionals del territori. Encara i així la participació dels homes en aquest teixit social o professional és escassa i s'ha exposat com una necessitat i un objectiu prioritari.

Esperem la vostra participació activa en les diferents xerrades proposades i poder co-construir un espai de reflexió i debat entorn a la implicació dels homes en la equitat de gènere.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari