Homes per l'equitat de gènere
Nous recursos per començar l'any

Publicat el 04/01/2013

Des del Projecte Canviem-ho hem penjat nous documents i recursos per ampliar el coneixement al voltant de les masculinitats, la prevenció de la violència de gènere, l'equitat de gènere i el treball amb homes.

Detallem els documents amb un petit resum:

  • "Educación de las masculinidades en los Centros de Día" (ASECEDI): Guia metodològica per treballar les masculinitats amb homes drogodependents en Centres de Dia. (més informació)
  • "La organización social de la masculinidad" (R.W. Connell): Capítol del llibre de referència Masculinities (1995). Aquest text és bàsic per entendre el funcionament de les identitats masculines i les relacions de gènere.(més informació)
  • "Las 7 p's de la violencia de los hombres" (Michael Kaufman): Article del fundador i Director Internacional de la Campanya del Llaç Blanc de Canadà on s'analitza els 7 aspectes fonamentals per entendre la violència dels homes contra les dones. Molt clarificador. (més informació)
  • "Nadie es perfecto. Padres, madres, cuidadoras(es)" (Public Health Agency of Canada): Aquest material de Xile te la finalitat d'ajudar a pares i mares a augmentar la comprensió de diferents àrees del desenvolupament dels seus fills i filles, promocionat les paternitats responsables i igualitàries. (més informació)
  • "Salud, varones y masculinidad" (Luis Bonino): Article que aborda la relació existent entre la salut dels homes i la construcció de la masculinitat tradicional (que encara ens afecta), establint aquesta identitat com un factor de risc per la salut i la vida dels homes. (més informació)
  • "Presentació de l'Agenda dels homes per la igualtat" (Moviment d'Homes per la igualtat): Vídeo de la conferencia de premsa per presentar l'Agenda dels homes per la Igualtat (o Declaració de Barcelona), la primera proposta de treball conjunt de tot el moviment d'homes per la igualtat de l'Estat Espanyol. (més informació)

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari