Homes per l'equitat de gènere
Noves mesures de retallada a les polítiques d'igualtat per a homes

Publicat el 24/12/2010

.

En els darrers mesos hem assistit a una retallada important de drets per part de les administracions que vetllen per l'equitat entre homes i dones. La supressió del criticat i polèmic Ministeri de la Igualtat ha ant seguida de la suspensió del servei d'atenció telefònica a homes per a temes d'igualtat, que havia atès a més de 6400 homes des de la seva posada en marxa.

A més, com ja s'havia anunciat, el Govern Central ha decidit reduïr el pressupost per a les baixes per maternitat, de manera que la baixa de paternitat de quatre setmanes encara no es posarà en marxa. actualment els homes només gaudeixen de dues setmanes de baixa pròpies, i d'algunes que la mare li pot transferir.

Des del projecte CANVIEM-HO volem sumar-nos a la protesta i el rebuig d'aquestes mesures i instem a totes les adminitracions a desenvolupar polítiques públiques d'igualtat de gènere dirigides a homes, tal com ja van demanar la UE i l'ONU des de fa anys.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari