Homes per l'equitat de gènere
FOTOS DE L'ACTE DE PRESERNTACIÓ DEL PROJECTE CANVIEM-HO

Publicat el 19/04/2011

Finalment, després d'un temps de treball intens, el passat dia 3 de març es va presentar públicament el Projecte CANVIEM-HO al Centre Cívic Pati Llimona. L'acte va comptar amb la presència de la Regidora de Dones i Joventut, Elsa Blasco i Riera, que va presentar l'acte i la ponència i presentació de la web: Per què intervenir amb els homes?, a càrrec d'Oriol Ginés (anterior tècnic del projecte) i Bàrbara Roig (Direcció de Dones de l'Ajuntament de Barcelona).

Volem agrair a tots i totes les persones assistents la seva presència a l'acte, en especial, a aquelles persones que han col·laborat en la creació d'aquesta iniciativa pionera a Catalunya i unes de les poques existents en la resta de l'Estat Espanyol.

Us deixem algunes fotos realitzades durant l'acte de presentació. Esperem compartir aviat més estones plegats/des.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari