Homes per l'equitat de gènere
Ja està disponible el nou "Recurs Pedagògic Masculinitat(s)"

Publicat el 26/11/2014

Ens fa molta il·lusió presentar-vos aquest nou material que hem creat conjuntament el Projecte Canviem-ho, - que forma part del Servei d'Atenció a Homes per la promoció de relacions no violentes - i el CIRD - Centre per la Igualtat i Recursos per les Dones -, tot dos serveis dependents de la Direcció de Dona de l'Ajuntament de Barcelona.


En aquesta ocasió és tracta d'un recurs pedagògic per a treballar les masculinitats, de forma específica, amb homes adults i adolescents i joves. És un recurs útil per a què els i les professionals pugueu realitzar tallers amb homes - però també amb grups mixtes -, amb el suport d'un marc teòric per a les diferents temàtiques platejades i una sèrie de fitxes on s'expliquen detalladament les dinàmiques a realitzar. Entre el material també trobareu alguns vídeos de suport a aquestes dinàmiques.


El recurs treballa específicament els següents temes:


1.Els homes, el gènere i la construcció de la masculinitat.
2.La cura d'un mateix: homes, gènere i salut.
3.Relacions afectives, amor romàntic i sexualitat.
4.La cura de les altres persones: coresponsabilitat i paternitat.
5.L'aprenentatge de la violència: poder i patriarcat.


Per demanar el recurs de manera gratuïta, heu d'enviar un correu a cird@bcn.cat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari