Hombres
  • Noticias

Inscripció Congrés Iberoamericà de Masculinitats y Equita (CIME 2011)

publicado el 29/04/2011

Ja està obert el plaç d'inscripció al Congrés. Les places son limitades!

L'Associació Homes Igualitaris de Catalunya (HI) organitza el 7 i 8 d'octubre a Barcelona, un Congrés de Masculinitats i equitat a nivell internacional, iberoamericà, centrat en tres eixos:

  • la investigació en masculinitat
  • l'activisme o moviment d'homes per l'equitat
  • la intervenció i polítiques dirigides a homes que fomentin l'equitat

Les inscripcions ja estan obertes. Degut a les característiques de l'espai, les places son limitades. Fin a l'1 d'agost el cost de la inscripció és de 50€, a partir d'aquesta data la inscripció serà de 75€. La inscripció on-line la podeu realitzar en aquest link: http://www.cime2011.org/home/inscripcion.php


Recordeu que el congrés es planteja com una oportunitat per assajar models d'organització en cooperació i col·laboració amb entitats, associacions i persones vinculades amb la temàtica de les masculinitats, el gènere i l'equitat. L'objectiu és que aquest Congrés ajudi a crear aliances estratègiques que promoguin la inclusió dels homes en l'equitat de gènere.


El Congrés té un caire multidisciplinari, ja que pretén abordar les masculinitats des de diverses perspectives de les ciències socials (sociologia, psicologia, educació, antropologia, estudis culturals, dret, economia, etc ). El comitè científic del congrés seleccionarà aquelles intervencions i ponències més significatives amb l'objecte d'editar una publicació que resumeixi l'esdevingut. Entre d'altres homes/dones referents en la temàtica a nivell mundial, es contarà amb la participació de Rawelyn Connell.


Ja es pot començar a enviar propostes per a totes aquelles persones que vulguin participar al congrés.


Per a més informació del congrés com els objectius, els/as organitzadors, els/as participants, el programa, els continguts, etc. clikar aquí:

http://www.cime2011.org/

Qué son los servicios "Comparte"

Todos los iconos representan servicios de webs externos al web bcn, que facilitan la gestión personal o comunitaria de la información. Estos servicios permiten al usuario, por ejemplo, clasificar, compartir, valorar, comentar o conservar los contenidos que encuentra en internet.

¿Qué significa cada icono?

es una red social en la que se puede compartir con amigos y otros usuarios conocidos toda la información que se quiera mostrar.
Menéame
sitio web que se sirve de los usuarios del web para dar a conocer noticias. Los usuarios registrados envían historias que los demás usuarios del sitio pueden votar. Las más votadas se publican en la portada.
red social de microblogging que permite a sus usuarios enviar “tweets”, microentradas de texto de un máximo de 140 caracteres, tanto por la red como por SMS.
Del.icio.us
es un gestor en línea de favoritos donde cada usuario almacena, clasifica y comparte los enlaces de su interés. También permite categorizar los marcadores con un sistema de etiquetado.
Google Bookmarks
es un servicio que permite almacenar marcadores dentro de una cuenta Google. Ofrece la posibilidad de añadir etiquetas y notas.
MSN Reporter
servicio participativo que permite a los usuarios con servicios de Windows Live, es decir, usuarios registrados en Messenger, Hotmail, Spaces y otros servicios Microsoft, publicar noticias, comentarlas y promocionarlas.
La Tafanera
portal de promoción de noticias o apuntes de blogs en catalán que envían y votan los mismos usuarios para promocionarlos en portada.

Los contenidos de esta web están sujetos a una licencia de creative commons si no se indica lo contrario