Homes per l'equitat de gènere
Nous Recursos

Publicat el 12/07/2012

Des del Projecte Canviem-ho hem penjat nous documents i recursos per ampliar el coneixement al voltant de les masculinitats, la prevenció de la violència de gènere, l'equitat de gènere i el treball amb homes. Detallem els documents amb un petit resum:

  • "Hombres que impulsan el cambio" ( Instituto Nacional de las Mujeres - Costa Rica): manual pel treball amb homes joves sobre la prevenció de la violència i la promoció de masculinitats igualitàries. El material conte bones eines metodològiques pel desenvolupament de processos de capacitació i sensibilització en masculinitats. (més informació)
  • "Masculinidades e igualdad: análisis multidisciplinar" (Emakunde):Conjunt d'articles especialitzats en masculinitats que recull l'estat de la qüestió dels temes i noves perspectives, així com propostes d'intervenció per al desenvolupament dels continguts. Una proposta teòrica molt complerta per tenir una àmplia visió de la temàtica. (més informació)

  • "Hombres y violencia de género. Más allá de los maltratadores y los factores de riesgo" (Luis Bonino): Aquest informe del Ministeri d'Igualtat aporta una visió més profunda sobre la posició dels homes i dels moviments d'homes davant la violència de gènere. (més infotrmació)

  • "Els homes i els seus temps: hegemonia, negociació i resistència" (Paco Abril, Alfons Romero i Vecent Borràs): Aquest document fa una dissecció de la relació dels homes i el temps en una societat que demana posicions d'igualtat i diversitat, en la qual les relacions de gènere siguin equitatives. L'estudi mostra les diferents actituds masculines amb relació al temps i recull una sèrie de propostes d'acció que poden ser útils per potenciar la inclusió dels homes en les polítiques del temps, de gènere i d'igualtat. (més informació)

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari