Homes per l'equitat de gènere
Roda d'homes contra la violència masclista a Barcelona

Publicat el 15/10/2010

Diverses ciutats acolliran aquest any convocatòries d'homes contra les violències de gènere. Concretament, a Barcelona Homes igualitaris convoca una RODA D'HOMES CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA el proper dijous, dia 21 d'octubre a les 19,30 h. a la Plaça de Sant Jaume.

L'acte consistirà en la composició d'una roda d'homes amb llaços blancs (símbol des de fa anys de l'oposició dels homes front a la violència vers les dones) i espelmes (en honor de les dones víctimes), en la lectura d'un manifest i un minut de silenci. Hi haurà també una ambientació musical i la lectura d'adhesions de diversos homes significats de la vida social.

El lema triat és VISQUEM SENSE VIOLÈNCIA i TRENQUEM EL SILENCI.

La convocatòria es planteja amb dos objectius:

- Fer visible a la societat i, especialment al col·lectiu d'homes, l'existència d'homes que treballen i s'impliquen activament per la igualtat i contra la violència masclista.

- Convidar els homes que participin a la propera manifestació contra la violència de gènere del 25 de novembre, dia internacional contra la violència contra les dones.

Esperem contribuir a un canvi social. Volem un món on els homes contemplem el problema de la violència exercida contra les dones com un assumpte propi, quelcom que ens afecta també i en què ens hem d'implicar sense reserves.

TOTS I TOTES HEM DE POSICIONAR-NOS CLARAMENT CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA.

TOTS I TOTES GUANYEM AMB LA IGUALTAT.

Des del Projecte Canviem-ho donem suport a aquesta iniciativa i us animem a tots a participar-hi.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari