Homes per l'equitat de gènere
L´Ajuntament de Barcelona condemna l'homicidi d'una veïna de la ciutat víctima de violència

Publicat el 27/02/2014

Aquesta tarda, a les 18 h davant de la seu del districte de Gràcia (Plaça de la Vila), tindrà lloc el minut de silenci i la concentració contra la violència de gènere que ahir va sumar una nova víctima. L'acte estarà presidit per la tinenta d'alcalde i regidora de Gràcia, Maite Fandos, la presidenta del Consell del Districte, Isabel Ribas, i el Consell de Dones del Gràcia.

Per altra banda, l´Ajuntament de Barcelona reitera el seu suport a totes les dones que pateixen violència masclista, i es compromet a seguir treballant conjuntament amb les altres administracions i amb la societat civil per millorar els mecanismes de prevenció i de detecció precoç de qualsevol forma de violència.


El Consistori recorda que totes les dones que es troben en situació de violència masclista tenen al seu abast tot un seguit de recursos específics d'atenció i assessorament a través del Servei d'Atenció, Recuperació i Acollida (SARA) ubicat al carrer Marie Curie, 16. A més, l'Institut Català de la Dona disposa d'un telèfon d'atenció les 24 hores del dia, gratuït i confidencial per atendre les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones: 900 900 120.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari