Homes per l'equitat de gènere
Inscripció Congrés Iberoamericà de Masculinitats y Equita (CIME 2011)

Publicat el 29/04/2011

Ja està obert el plaç d'inscripció al Congrés. Les places son limitades!

L'Associació Homes Igualitaris de Catalunya (HI) organitza el 7 i 8 d'octubre a Barcelona, un Congrés de Masculinitats i equitat a nivell internacional, iberoamericà, centrat en tres eixos:

  • la investigació en masculinitat
  • l'activisme o moviment d'homes per l'equitat
  • la intervenció i polítiques dirigides a homes que fomentin l'equitat

Les inscripcions ja estan obertes. Degut a les característiques de l'espai, les places son limitades. Fin a l'1 d'agost el cost de la inscripció és de 50€, a partir d'aquesta data la inscripció serà de 75€. La inscripció on-line la podeu realitzar en aquest link: http://www.cime2011.org/home/inscripcion.php


Recordeu que el congrés es planteja com una oportunitat per assajar models d'organització en cooperació i col·laboració amb entitats, associacions i persones vinculades amb la temàtica de les masculinitats, el gènere i l'equitat. L'objectiu és que aquest Congrés ajudi a crear aliances estratègiques que promoguin la inclusió dels homes en l'equitat de gènere.


El Congrés té un caire multidisciplinari, ja que pretén abordar les masculinitats des de diverses perspectives de les ciències socials (sociologia, psicologia, educació, antropologia, estudis culturals, dret, economia, etc ). El comitè científic del congrés seleccionarà aquelles intervencions i ponències més significatives amb l'objecte d'editar una publicació que resumeixi l'esdevingut. Entre d'altres homes/dones referents en la temàtica a nivell mundial, es contarà amb la participació de Rawelyn Connell.


Ja es pot començar a enviar propostes per a totes aquelles persones que vulguin participar al congrés.


Per a més informació del congrés com els objectius, els/as organitzadors, els/as participants, el programa, els continguts, etc. clikar aquí:

http://www.cime2011.org/

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari