Homes per l'equitat de gènere
Masculinitat, procés migratori i vivències de gènere

Publicat el 24/03/2014

L'Espai Avinyó organitzat aquest espai de conversa on es farà visibles, entre d'altres qüestions, com el procés migratori afecta les relacions entre dones i homes, tenint en compte com les vivències de les relacions de gènere canvien segons les cultures: un home d'origen català potser no comparteix la concepció de la dona que té un home d'un origen diferent. A més, si aquest últim viu a Catalunya, segurament es trobarà amb formes noves de viure les relacions de gènere. Per això, es contarà amb homes de diferents orígens culturals que han immigrat a Barcelona.

L'acte tindrà lloc el proper 27 de març, a les 18.30 h, a l'Espai Avinyó (c. Avinyó, 52)

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari