Homes per l'equitat de gènere
Jornada "Joves i violència masclista"

Publicat el 03/05/2013

Presentació del Protocol de Joventut per a l'abordatge de la violència masclista

El pròxim 17 de maig és celebra aquesta jornada formativa, organitzades per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, per tal de reflexionar i treballar al voltant de l'abordatge de la violència masclista en persones joves . Un dels objectius principals serà la de construir eines i mecanismes per fer una bona intervenció preventiva i de detecció precoç, que facilitarà la construcció d'unes relacions interpersonals més lluïres i satisfactòries.

En la jornada, dirigides a professionals de joventut, d'entitats juvenils o que treballen amb joves, es presentarà el Protocol de Joventut per a l'abordatge de la violència masclista. Una eina elaborada per la Direcció General de Joventut, amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones, que orienta els i les professionals per detectar casos de violència entre joves, que recull recursos i serveis adreçats a joves que viuen una situació de violència masclista i que aporta recomanacions i materials pràctics.

Per més informació fes clic aquí.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari