Homes per l'equitat de gènere
I Jornada PIADS 2014

Publicat el 02/05/2014

Aquesta jornada vol ser una invitació a repensar els serveis d'atenció a dones des d'una perspectiva diferent, a partir de les experiències individuals, grupals i comunitàries que ja s'estan portant a terme, però mirant cap al futur. El proper dijous 8 de maig a l'Espai Jove la Fontana (C/ Gran de Gràcia, 190, Barcelona).

Aquest any organitzem per primer cop la Jornada dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones de Barcelona (PIAD), que neix amb la intenció de continuar durant els propers anys com a espai estable de trobada i intercanvi entre dones, i com a base per a l'enfortiment de les xarxes que les dones ja estan teixint a la ciutat en col·laboració amb la xarxa pública de serveis.
Aquesta jornada vol ser una invitació a repensar els serveis d'atenció a dones des d'una perspectiva diferent, a partir de les experiències individuals, grupals i comunitàries que ja s'estan portant a terme, però mirant cap al futur.
També volem donar a conèixer les activitats que els PIADs realitzen habitualment als seus barris i territoris, de manera que aquesta experiència sigui un tastet d'allò que les dones - que viuen o treballen a la ciutat - podran trobar al llarg de l'any al seu PIAD i districte de referència.
Per tot això, convidem a les protagonistes, tant les professionals de serveis i entitats, com les dones que participen o que volen participar a les activitats dels nostres serveis, a que ens acompanyin en aquesta jornada que des de l'Ajuntament de Barcelona volem compartir amb vosaltres.
Els Punts d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) són serveis municipals de proximitat que ofereixen informació, atenció i assessorament en tots aquells temes d'interès per a les dones i també possibiliten l'accés a diferents recursos de la ciutat. En total a Barcelona hi ha deu PIADS, un a cada districte.

Fitxers relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari