Homes per l'equitat de gènere
Seminari sobre Masculinitats i teoria dels afectes

Publicat el 02/06/2015

Dimarts 16 de juny de 2015 de 10h a 13h.

Todd Reeser, director del Gender, Sexuality, and Women's Studies Program a la University of Pittsburgh, impartirà el seminari "Theorizing Affective Masculinities". Aplicant l'enfoc teòric de Deleuze, Guattari i Massumi a exemples de la cultura popular, Reeser mostrarà com l'afecte, en tant que pre-lingüístic, pot desestabilitzar el model normatiu i hegemònic de masculinitat. Todd Reeser és autor de Masculinities in Theory (2010); "Entre hommes": French and Francophone Masculinities in Theory and Culture (2008); i Moderating Masculinity in Early Modern Culture (2006). El seminari serà en anglès i s'emmarca dins les activitats del projecte de recerca "Homes de ficció: cap a una història de la masculinitat a través de la literatura i el cinema dels Estats Units, segles XX i XXI".


Dimarts 16 de juny de 2015 de 10h a 13h
Sala del Professorat, Edifici Josep Carner Facultat de Filologia, Universitat de Barcelona.
c/ Aribau 2, 5è pis - 08007 Barcelona
Organitzen: Centre Dona i Literatura i Departament de Filologia Anglesa i Alemanya, UB

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari