Homes per l'equitat de gènere
Taula rodona: 'Noves masculinitats 2.0. Prevenció de la violència en xarxa'

Publicat el 09/11/2012

El Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD) de l'Ajuntament de Barcelona organitza aquesta taula rodona dins del marc de la Setmana "Masculinitats i violència". L'objectiu principal de la taula serà la promocionar les masculinitats alternatives com a forma de prevenció de la violència vers les dones, i com es pot aconseguir des de les xarxes socials.

A part de la participació del Projecte Canviem-ho, a la taula hi seran presents el Ruben Sanchez Ruiz,psicòleg, formador i activista feminista, creador del bloc elditalanafra; i el Rodrigo Prieto, Doctor en Psicologia Social i Coordinador de projectes de l'Institut Diversitas.

La taula es realitza el dijous 15 de novembre a les 18h al CIRD (c/ Camèlies, 36-38).

Fitxers relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari