Homes per l'equitat de gènere
Xerrada "El temps és or: el repte de la coresponsabilitat vers els/les nostres fills/es"

Publicat el 14/10/2013

Com fem ús del nostre temps? Què és una llar coresponsable? Qui fa les tasques domèstiques i de cura? Els nostres fills i filles s'impliquen a casa? En quin punt estem els homes implicats en aquestes tasques?

Aquestes son algunes de les qüestions que tractarem en aquesta xerrada on posarem a debat de quina manera distribuïm les tasques domèstiques i de cura i com afecta això al nostre temps laboral, personal i d'oci. A més, reflexionarem en quin punt estem els homes implicats en aquestes tasques, la necessitat d'educar en igualtat als nens/es perquè valorin el treball domèstic i de cura i quines estratègies podem utilitzar per tenir una llar coresponsable. Finalment, posarem èmfasi dels beneficis que podem obtenir si apliquem la coresponsabilitat tant per les dones com pels homes.

La xerrada tindrà lloc el pròxim dimecres 6 de novembre a les 18:00h a la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver (C/Compte Borrell 44-48). Us hi esperem!

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari