Homes per l'equitat de gènere
Gimcana dels pares cuidadors

Publicat el 12/03/2012

El següent diumenge dia 18 de març, entre les 11h. i les 13 h. a la Plaça de Catalunya de Barcelona hi haurà una festa reivindicativa de la paternitat responsable i cuidadora organitzada per Homes Igualitaris (amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona).

L'acte central és una Gimcana dels pares cuidadors, en què es pretén que es faci visible que els pares també cuiden i es responsabilitzen de la criança dels seus infants. Hi haurà jocs i activitats per als pares i els seus fills i filles.

La festa també comptarà amb la presència de pallassos, animació, música i regals de llibres. Està oberta a tots els pares, especialment si venen acompanyats dels seus fills i filles.

Vine a reivindicar una paternitat responsable!

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari