Homes per l'equitat de gènere
Criant homes: com poden ser millors pares?

Dates: 11 de juny, de 16 a 19 h Lloc : Espai Francesca Bonnemaison (Sala "La Cuina") Carrer Sant Pere Més Baix, 7 - Barcelona

L'associació conexus ens convida a aquest taller participatiu i gratuït per a pares i persones que treballen amb ells. Descobrirem la metodologia dels grups de paternitats i compartirem com podem millorar en els àmbits personal i polític. Atenció: el taller es realitzarà en anglès.

Programa:

16:00 - 16:15 Benvinguda i introducció (Heinrich Geldschläger, Conexus)


16:15 - 16:45 Treballant sobre la paternitat a Suècia (Tomas Agnemo, MFJ)
Presentació del treball sobre la paternitat i els sistema de permisos paternals a Suècia


16:45 - 17:30 Taller I sobre paternitat (Tomas Agnemo, MFJ)
Pràctica dels grups sobre paternitat


17:30 - 17:45 Pausa


17:45 - 18:30 Taller II sobre paternitat (Tomas Agnemo, MFJ, Heinrich Geldschläger, Conexus & Paco Abril, Homes Igualitaris)
La situació a Espanya / Catalunya: Experiències d'intervenció, permisos paternals - com podem aconseguir un impacte social i polític?


18:30- 19:00 Treballant junts sobre paternitat (Tomas Agnemo, MFJ, Heinrich Geldschläger, Conexus & Paco Abril, Homes Igualitaris)
Resum, conclusions, propers passos

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari