Homes per l'equitat de gènere
Amistat, atractiu i superació de la violència de gènere

Publicat el 04/06/2015

Dissabte 6 de juny, de 10 a 14h. Espai Francesca Bonnemaison, C/Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona.

Després de l'èxit d'assistència de les jornades del 2013 i 2014, Homes en Diàleg organitza les terceres jornades que porten per títol: "Amistat, Atractiu i Noves Masculinitats Alternatives".


Enguany abordarem la importància de l'amistat masculina per prevenir la violència de gènere i fomentar noves masculinitats alternatives atractives des del llenguatge del desig. Per això comptarem amb la conferència inaugural de Marcos Castro professor de la Universitat de Barcelona i investigador en noves masculinitats alternatives.


També comptarem amb una taula rodona de diferents experiències educatives que s'estan mostrant efectives per a la prevenció de la violència promovent el valor de l'amistat. Finalment es realitzarà un taller de debat a partir de diferents vídeos que aborden el tema de l'amistat masculina.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari