Homes per l'equitat de gènere
Seminari Internacional "Men in movement".

Publicat el 05/11/2015

Homes Igualitaris i la UOC organitza aquest seminari que te com a objectiu reflexionar sobre els canvis en les pràctiques quotidianes dels homes i sobre com circulen i es reinventen les tradicions i les imatges de les masculinitat. La jornada tindrà lloc els pròxims dies 18, 19 i 20 de novembre a Barcelona, a l'Espai Francesca Bonnemaison.

Aquest seminari té la intenció de reunir el pensament crític sobre les masculinitats considerades aquí com a processos socials complexos, dinàmics, interseccionals i flexibles.


D'aquesta manera, es reflexionarà sobre els canvis en les pràctiques quotidianes dels homes i sobre com circulen i es reinventen les tradicions i les imatges de les masculinitats amb una estructura centrada en els àmbits de les polítiques de gènere, les representacions i la cura.


El Seminari combina la participació d'investigadors i professionals amb seu a Barcelona, amb la participació d'investigadors i professionals del sud i nord d'Europa.

Més informació:

https://hombresenmovimiento.wordpress.com

Facebook:

https://www.facebook.com/events/519596558214235/

Twitter:

https://twitter.com/MenInMovement?ref_src=twsrc%5Etfw

Aquest esdeveniment està organitzat per Homes Igualitaris- AHIGE Catalunya i INE3-Universitat Oberta de Catalunya en col·laboració amb La Caixa Obra Social, UOC , AHIGE i Diputació de Barcelona

https://meninmovement.files.wordpress.com/2015/10/meninmovement_dina3_print1.pdf

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari