Homes per l'equitat de gènere
Xerrada-taller sobre Paternitat Responsable

Publicat el 12/03/2012

L'Associació Homes Igualitaris (AHIGE Catalunya), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, organitza una xerrada-taller sobre paternitat responsable dins dels actes del Dia del Pare igualitari a Barcelona.

La xerrada-taller és titula "Què guanyen els homes quan s'impliquen en la criança?" i estarà dirigida per un psicopedagog i psicomotricista, Guillermo Gorostiza.

És una xerrada oberta a tots els pares on es parlarà, com a homes, de les nostres respostes enfront la cura d'una criatura entre els 0 i els 24 mesos, el nostre rol durant l'embaràs i el part, les habilitats de cura o la comunicació no-verbal. El propòsit serà plantejar aquestes i altres qüestions per poder encetar una conversa que enriqueixi a les persones assistents.

L'acte tindrà lloc el 14 de març al casal de barri Pou de la Figuera (St Pere més baix, 70, Barcelona; metro Jaume I) a les 19h.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari