Homes per l'equitat de gènere
Cicle de Xerrades: "La mama és la mama, i el papa?"

Publicat el 12/02/2013

Com limita als homes la masculinitat tradicional? Quines conseqüències té sobre els homes i sobre la resta de la societat en general? Quin és elteu rol com a home? Què guanyem els homes amb la igualtat? Us proposem respondre aquestes i altres preguntes al voltant de la construcció social de la identitat masculina i a construir models alternatius de masculinitat més amples i plurals, amb un cicle de xerrades organitzat per el projecte Canviem-ho i el Punt d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) de Ciutat Vella, que es realitzarà en el marc del projecte Iguals i Diferents.

En aquesta ocasió, aprofitant que el 19 de març és el dia del pare igualitari, realitzem la xerrada "La mama és la mama, i el papa? La importància de les relacions paternofilials". A vegades els estereotips de gènere i els rols tradicionals carreguen en les dones tots els aspectes de cura i relació amb les criatures, deixant als homes en un segon pla. És important qüestionar totes les suposades mancances dels homes i revisar quins beneficis i costos suposa aquesta posició pels homes, les dones i pels fills i filles.

El xerrada tindrà lloc a la Casa de la Barceloneta 1761 (Carrer San Carles, 6) a les 19:00 hores.

Us hi esperem!

Més informació: https://www.facebook.com/igualsidiferents

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari