Homes per l'equitat de gènere
Presentació del llibre "HOMBRES PARA EL SIGLO XXI"

Publicat el 16/02/2016

Us convidem a la presentació del llibre "HOMBRES PARA EL SIGLO XXI", que tindrà lloc a la llibreria "Espai Contrabandos", al carrer Junta de Comerç, 20 de Barcelona (Metro Liceu), al barri del Raval, el proper dia 18 de febrer a les 19h.

Presentaran el llibre el president d'Homes Igualitaris, Pako Abril i un dels autors, Juanjo Compairé, secretari de l'associació.

El llibre està compost per 19 històries personals de diversos socis d'AHIGE (l'associació d'homes per la igualtat de gènere, l'entitat estatal que aixopluga HOMES IGUALITARIS). Són històries de transformació personal, de revisió interior en el camí cap a la igualtat. Són testimonis, escrits des de les pròpies experiències, que ens fan pensar que els canvis dels homes són possibles.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari