Homes per l'equitat de gènere
T'has preguntat mai quin tipus de pare seràs?

Publicat el 16/03/2015 - PIJ Nou Barris -

Canviem-ho és un projecte dirigit als homes de Barcelona que promou la seva implicació en l'equitat de gènere, en la defensa dels mateixos drets i les mateixes oportunitats entre homes i dones.

Donant suport a aquest projecte, el Punt d'Informació Juvenil Nou Barris acull, el proper dimarts 24 de març a les 18 h, una xerrada a càrrec del SAH , el Servei d'Atenció a homes per la promoció de relacions no violentes.

L'acte oferirà un espai per explorar i reflexionar entorn a la vivència de la paternitat en l'actual moment de transició entre vells i nous models, entre el pare proveïdor econòmic i el pare proveïdor d'afectes.

S'aprofitarà l'ocasió per presentar l' experiència grupal amb homes que estan esperant una criatura i volen estar implicats d'una manera activa, present i afectiva.


Homes que sumen, compromesos en assolir una societat més justa i igualitària

Per això, tinguis fills, estiguis en la dolça espera o tinguis un projecte de paternitat/maternitat, el PIJ Nou Barris t'espera en aquest espai per compartir desitjos, dificultats i alegries, i per construir col·lectivament models de paternitats positius i saludables pels nostres fills i nosaltres mateixos.

Alguns dels temes sobre els que es podrà parlar seran:

· Les expectatives, temors i dubtes dels homes en relació a la seva paternitat
· La identitat masculina en la construcció de la paternitat
· Aspectes pràctics del paper del pare davant les demandes que se li presenten
· Cura d'un mateix i dels altres
· Les emocions durant l'embaràs, part i post-part
· La relació de parella
· Resolució de conflictes
· Sexualitat durant l'embaràs i post-part
· Conciliació i coresponsabilitat

Per assistir a l'activitat només has de contactar prèviament amb el PIJ Nou Barris (c. Teide, 20. Tel. 932 563 603. A/e: pijnoubarris@bcn.cat).

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari