Homes per l'equitat de gènere
Participació al VII Forum contra les violències de gènere

Publicat el 10/11/2011

Durant els dies 17,18 i 19 de novembre, la Plataforma unitaria contra les violències de gènere organitza el VII FÒRUM CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE. Amb l'objectiu de "crear un espai de participació, reflexió i aprenentatge. Un espai per «trencar el silenci» a través de la participació activa de totes les persones assistents".

Durant aquests dies el Projecte Canviem-ho participarà en el Forum realitzant, en primer lloc un taller amb adolescents sobre les masculinitats el matí del divendres 19 de novembre. El taller es titulat "Tots els homes són igual? Repensant la masculinitat" i s'intentarà crear un espai grupal on treballar de manera participativa la deconstrucció de la masculinitat tradicional i la promoció de masculinitats alternatives més positives, saludables i, sobretot, no-violentes. A més, és potenciarà un posicionament públic dels nois contra les violències de gènere.

A més, el mateix 19 de novembre per la tarda, el Canviem-ho participa en la taula rodona que coordina Homes en Diàleg on el parlarà d'alternatives reals per transformar les masculinitats. L'objectiu de la taula és mostrar algunes actuacions que s'estan realitzant amb èxit per promoure un canvi en els models de masculinitats, allunyats de l'hegemònic i que contribueixen a eradicar la violència de gènere.

Us hi esperem a tots i totes!

Fitxers relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari