Homes per l'equitat de gènere
El Canviem-ho participa al CIME2011

Publicat el 29/09/2011

El divendres 7 i el dissabte 8 d'octubre, en el marc del Congrés Iberoamericà de Masculinitats i Equitat que es celebrarà a Barcelona, el Projecte Canviem-ho participarà en dos espais: al "FORO DE PROGRAMAS INSTITUCIONALES Y DE ENTIDADES DE HOMBRES POR LA IGUALDAD" explicant el projecte, i a la taula de "NUEVAS MASCULINIDADES, ¿NUEVAS PATERNIDADES?" presentant l'experiència dels grups de pares que estem desenvolupant al Programa de Salut Sexual i Reproductiva de Barcelona (ICS)

L'Associació Homes Igualitaris de Catalunya (HI) organitza el 7 i 8 d'octubre a Barcelona, el Congrés de Masculinitats i equitat a nivell internacional, iberoamericà, centrat en tres eixos:

  • la investigació en masculinitat
  • l'activisme o moviment d'homes per l'equitat
  • la intervenció i polítiques dirigides a homes que fomentin l'equitat

El Congrés té un caire multidisciplinari, ja que pretén abordar les masculinitats des de diverses perspectives de les ciències socials (sociologia, psicologia, educació, antropologia, estudis culturals, dret, economia, etc ). A més, el congrés es planteja com una oportunitat per assajar models d'organització en cooperació i col·laboració amb entitats, associacions i persones vinculades amb la temàtica de les masculinitats, el gènere i l'equitat. L'objectiu és que aquest Congrés ajudi a crear aliances estratègiques que promoguin la inclusió dels homes en l'equitat de gènere.

El Projecte Canviem-ho es presentarà al Foro de Programes Institucionals i Entitats d'homes per la igualtat que es realitza el dissabte 8 a les 9:00 de matí. En aquest espai explicarem la finalitat i objectius del projecte, així com els projectes més rellevants i/o innovadors que s'estan portant a terme.

Finalment, el divendres 7 a les 15:00 hores, presentarem una comunicació, conjuntament amb el Programa d'Atenció a la Salud Sexual i Reproductiva del Institut Català de la Salud, al Panel 5 de salut y sexualitat masculina. En aquesta comunicació es presentarà el projecte amb el PASSIR i, concretament, s'explicarà l'experiència en els Grups de Pares que s'està engegant actualment.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari