Homes per l'equitat de gènere
Oasis: primera trobada d'adolescents LGTB

Publicat el 15/06/2015

Barcelona, del 17 al 19 de juliol.

Aquí us presentem el projecte OASIS, la 1era Trobada d'Adolescents LGTB que tindrà lloc a Barcelona entre el 17 i el 19 de juliol.


OASIS és un espai de trobada i socialització per adolescents d'entre 13 i 17 anys amb comportaments, identitats de gènere i sexualitats diverses i/o que s'identifiquin com a lesbianes, gais, bisexuals o trans. L'objectiu de la trobada és acompanyar i apoderar als i les adolescents i crear un entorn de llibertat i seguretat des del que generar vincles d'amistat i compartir referents positius entre iguals.


Aquesta iniciativa, liderada per l'Associació Candela i la col·laboració del Grup de Familiars de Persones Trans de l'Espai Trans i l'Associació de Mares i Pares de LGTB de Catalunya (AMPGIL) compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i l'Agència Catalana de la Joventut (XANASCAT).


En breu obrirem les pre-inscripcions per la trobada que compta amb 20 places.


De moment us convidem a visitar el nostre blog amb tota la informació actualizada i us adjuntem el dossier del projecte.


Com sabreu, les famílies i els espais amb adolescents LGTB no solen estar en contacte amb entitats especíques sobre el tema i per això és important donar un impuls important a la difusió del projecte fora dels circuits habituals de les activitats del col·lectiu. És per això que us animem a fer arribar la informació als vostres cercles més propers, i sobretot a les famílies que penseu poden estar interessades

Fitxers relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari